Argitoidud

Laimi-pipramarinaadis kanavardad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Efektseid kanavardaid võid küpsetada nii õues grillil kui ka toas grillpannil. Serveeri neid kuuma riisi või
värske salatiga. Puitvardaid leota enne grillil kasutamist pool tundi, et need põlema ei süttiks.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika kanafileed 2 x 2 cm suurusteks tükkideks. Sega kokku marinaad ja vala pool sellest karpi. Lisa kanatükid, sega läbi ning lase maitsestuda 30 minutit.

2. Lüki maitsestunud lihatükid varraste otsa, aga mitte liiga tihedalt. Küpseta vardaid grillil või grillpannil, keerates neid iga natukese aja tagant. Liha valmimiseks kulub umbes 8 minutit.

3. Serveeri ülejäänud marinaad kastmeks kõrvale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa