Argitoidud

Sealihavokk rabarberi ja munanuudlitega

Keskmine hinne: 3.33 Allikas: Rabarberitoidud Autor: Lia Virkus
Rabarberi, tšilli ja ingveriga marineeritud liha muudab hiinapärase vokiroa väga põnevaks ja maitsvaks.
Valmistusaeg: 20-40 min

+ 1 kuni 2 tundi marinaadis

Kogus: 4 portsjonit
1. Tükelda rabarber, küüslauk, tšilli koos seemnetega ja kooritud ingver ning purusta köögikombainis koos suhkru ja sojakastmega ühtlaseks püreeks.

2. Lõika seafilee ribadeks, sega marinaadiga ja lase 1–2 tundi maitsestuda.

3. Keeda munanuudleid mõni minut ja nõruta enamus keeduvedelikust ära (1 dl jäta alles).

4. Pruunista marinaadist puhastatud liharibad kuumal vokkpannil õlis ja tõsta ootele.

5. Tõsta pannile ribadeks lõigatud porru ja paprika ning hakitud tšilli ja pruunista minu jagu. Lisa keedetud munanuudlid, liharibad ja marinaad ning kuumuta kõik koos läbi. Vajadusel lisa pisut nuudlite keeduvett. Pigista roale laimist mahla peale ning puista vokiroog üle seesamiseemnete ja soovi korral ka hakitud koriandriga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
snuuups 27.mai 2014 09:47
tuleb teha
1