Argitoidud

Spargli-peekonispagetid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Peekoni-sparglipasta on mõnusas sidrunikastmes. Kes liha ei armasta, kasutagu peekoni asemel külmsuitsulõhet.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees al dente.

2. Valmista samal ajal kaste. Lõika peekon ribadeks ja pruunista kuumal pannil. Lisa pannile tükeldatud spargel (vars lõika umbes neljaks), koor, puljong, sidrunikoor ja -mahl. Kuumuta keskmisel kuumusel mõni minut. Maitsesta soola ja pipraga.

3. Sega kuumade nõrutatud spagettidega läbi ja serveeri taldrikutelt. Puista üle värskelt riivitud Parmesaniga ja naudi kohe!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa