Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Tomatised karriläätsed

Argitoidud

Tomatised karriläätsed

Tiina Lebane Taimetoidud kõigile
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kerge ja kiiresti valmiv roog toitvate läätsede ja tervisliku tomatiga. Võid serveerida India leiva naani või ka mõne Itaalia leivaga, aga muidugi ka näiteks praetud kanafileega.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 dl Punased läätsed
4 dl Vesi
200 g Purustatud tomatid (konserv)
1 tk Sibul (väike)
2 tk Varsseller
MAITSESTAMISEKS
0.25 tl Karripulber
3 küünt Küüslauk
Sool
Must pipar
1. Kuumuta vesi ja läätsed keemiseni ning alanda siis kuumust. Lisa purustatud tomatid, hakitud sibul ja seller ning hauta kaane all 15 minutit. Sega aeg-ajalt.

2. Kui läätsed jäävad kuivaks, lisa veel vett.

3. Maitsesta karri, purustatud küüslaugu, soola ja pipraga ning hauta veel 10–15 minutit.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool