Argitoidud

Ürtidega kanafilee

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suvetoidud Autor: Pille Enden
Kasuta kanaroa valmistamisel värskeid koduaia ürte. Tee lisandiks ports salatit ja kerge söök ongi olemas!
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Sega hakitud petersell ja pune, lisa riivitud sidrunikoor ning peenestatud küüslauk. Prae kanafileed võis kuldpruuniks (3–4 minutit kummaltki poolt). Maitsesta soola-pipraga ja tõsta kõrvale.

2. Eemalda pann pliidilt ja pane sinna pool ürdisegust. Tõsta pliidile tagasi. Lisa puljong ning kuumuta keemiseni.

3. Pane kanafileed pannile ja hauta kaane all 7–8 minutit. Raputa roale ülejäänud ürdid ja serveeri koos keedetud riisi ja värske salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa