Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Ürtidega kanafilee

Argitoidud

Ürtidega kanafilee

Pille Enden Suvetoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kasuta kanaroa valmistamisel värskeid koduaia ürte. Tee lisandiks ports salatit ja kerge söök ongi olemas!

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
4 tk Kanafilee
1 dl Lehtpetersell (hakitud)
2 sl Pune (hakitud)
1 sl Sidrunikoor (riivitud)
3 küünt Küüslauk
3 sl Või
2 dl Kanapuljong
Sool
Must pipar
1. Sega hakitud petersell ja pune, lisa riivitud sidrunikoor ning peenestatud küüslauk. Prae kanafileed võis kuldpruuniks (3–4 minutit kummaltki poolt). Maitsesta soola-pipraga ja tõsta kõrvale.

2. Eemalda pann pliidilt ja pane sinna pool ürdisegust. Tõsta pliidile tagasi. Lisa puljong ning kuumuta keemiseni.

3. Pane kanafileed pannile ja hauta kaane all 7–8 minutit. Raputa roale ülejäänud ürdid ja serveeri koos keedetud riisi ja värske salatiga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes