Argitoidud

Väikesed maasika-rabarberi puruvormid

Keskmine hinne: 2.9 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
On ju tore, kui sulle serveeritakse portsjon ahjusooja magushapukat maasika-rabarberi puruvormi! Lihtne, kuid imehea puhaste maitsete klassika. Naudi ahjusoojalt koos vahukoore või külma vanillijäätisega.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Lõika rabarberid ja maasikad viiludeks, sega suhkruga ning laota võiga määritud väikeste portsjonivormide põhja.

2. Haki külm või jahu, hakitud pähklite ja suhkrutega segamini, puista rabarberitele.

3. Küpseta ahjus 225 kraadi juures 15–20 minutit või kuni vormid on pealt kaunilt kuldkollased.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa