Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Väikesed maasika-rabarberi puruvormid

Argitoidud

Väikesed maasika-rabarberi puruvormid

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
On ju tore, kui sulle serveeritakse portsjon ahjusooja magushapukat maasika-rabarberi puruvormi! Lihtne, kuid imehea puhaste maitsete klassika. Naudi ahjusoojalt koos vahukoore või külma vanillijäätisega.

40-60 min

Retsept
portsjonile
200 g Rabarber
200 g Maasikad
2 sl Suhkur
PURUKATE
100 g Või
1.5 dl Suhkur
3 dl Nisujahu
2 tl Vanillsuhkur
1 dl Metspähklid
SERVEERIMISEKS
Rõõsk koor 35%
1. Lõika rabarberid ja maasikad viiludeks, sega suhkruga ning laota võiga määritud väikeste portsjonivormide põhja.

2. Haki külm või jahu, hakitud pähklite ja suhkrutega segamini, puista rabarberitele.

3. Küpseta ahjus 225 kraadi juures 15–20 minutit või kuni vormid on pealt kaunilt kuldkollased.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp