Argitoidud

Lehtpeedi ja rabarberi salat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Magus ja hapu on selles salatis läbi põimunud, krõmpsuvad seemned panevad i-le täpi peale.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika rabarberid diagonaalselt viiludeks ning pane koos vee ja suhkruga pannile. Kuumuta keemiseni, siis alanda kuumust ja hauta umbes 2 minutit või kuni rabarber hakkab pehmenema. Tõsta pannilt vahukulbiga ära.

3. Kalla pannile äädikas, suurenda kuumust ja kuumuta, kuni vedelik väheneb poole võrra.

4. Jaga salatilehed taldrikutele ja tõsta peale rabarber. Sega pannile jäänud vedelik oliiviõliga, maitsesta pipraga ja nirista salatile. Riputa peale kuival pannil röstitud seesami- või mooniseemned.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa