Argitoidud

Krevetivõileib

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Haki sibul ja nektariin.

2. Sega majoneesi hulka sidrunimahl ja hakitud värske till.

3. Sega omavahel krevetid, sibul, nektariin ja majoneesikaste.

4. Poolita bagett ja aseta ühele poolele salatileht ning sellele krevetisalat.

5. Söömiseks aseta peale bageti teine pool.



HEA TEADA!
* Majoneesi hulka võid lisada ka sidrunipipart.

* Kui teed võileibu suuremale seltskonnale, osta kohe suur bagett – saad sellest lõigata meelepärase suurusega tükid. Võid teha võileiva ka tavalisest röstsaiast või heledamat sorti röstleivast.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa