Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Rabarberikissell

Argitoidud

Rabarberikissell

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Värsketest rabarberivartest saad 10 minutiga maitsva kisselli. Sobib nii omaette magustoiduks koos vahukooretupsuga kui ka manna-kohupiimavormi ja buberti juurde.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
300 g Rabarber
1 l Vesi
4 sl Suhkur
4 tl Kartulitärklis
2 sl Vesi
1. Pane potti tükeldatud rabarberid, liiter vett ja suhkur.

2. Kuumuta keemiseni ning keeda 3–5 minutit, kuni rabarberid hakkavad lagunema. Sega kartulitärklis 2 sl veega ja nirista segu kisselli hulka, samal ajal pidevalt segades. Kuumuta hetke, kuid ära enam keema lase.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke