Argitoidud

Kookospurukattega rabarberivorm

Keskmine hinne: 3.77 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Rohkelt rabarbereid sisaldav vormiroog maitseb kõige paremini leigena koos külma vanillijäätise, vahukoore või vanillsuhkruga magustatud hapukoorega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Puhasta rabarberid, lõika 2 cm pikkusteks juppideks ja sega suhkruga. Laota suurde, vähemalt 28 cm läbimõõduga kõrgete äärtega võitatud ahjuvormi.

2. Vahusta toasoe või suhkruga, lisa muna ning omavahel segatud kookos, vanillsuhkur, küpsetuspulber ja jahu. Sega läbi ja jaga segu rabarberitele. Puista mandlilaastud peale.

3. Küpseta ahju alumisel siinil 180° juures, kuni pind on kaunilt kuldne (u 30 minutit).
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa