Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kookospurukattega rabarberivorm

Argitoidud

Kookospurukattega rabarberivorm

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Rohkelt rabarbereid sisaldav vormiroog maitseb kõige paremini leigena koos külma vanillijäätise, vahukoore või vanillsuhkruga magustatud hapukoorega.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 kg Rabarber
1.5 dl Suhkur
KATE
200 g Või (toasoe)
2 dl Suhkur
1 tk Muna
200 g Riivitud kookos
1 sl Vanillsuhkur
1 tl Küpsetuspulber
1 dl Nisujahu
50 g Mandlilaastud
1. Puhasta rabarberid, lõika 2 cm pikkusteks juppideks ja sega suhkruga. Laota suurde, vähemalt 28 cm läbimõõduga kõrgete äärtega võitatud ahjuvormi.

2. Vahusta toasoe või suhkruga, lisa muna ning omavahel segatud kookos, vanillsuhkur, küpsetuspulber ja jahu. Sega läbi ja jaga segu rabarberitele. Puista mandlilaastud peale.

3. Küpseta ahju alumisel siinil 180° juures, kuni pind on kaunilt kuldne (u 30 minutit).

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool