Argitoidud

Punane hakklihasupp

Keskmine hinne: 3.23 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Lihtne argiroog, mida sobib pakkuda perele lõuna- või õhtusöögiks. Head maitset lisavad supile ürdisegu ja küüslauk.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kuumuta potis puljong ja tomatikonserv, lisa maitseained. Haki suvikõrvits, porru, sibul ja küüslauk võimalikult peeneks, tükelda lillkapsas õisikuteks. Lisa köögiviljad puljongile ning keeda vaiksel tulel 45 minutit. Lillkapsas võiks lausa pudiks minna, siis tuleb supp mõnusalt paks.

2. Prae hakkliha kuival pannil ja lisa valmis supile. Kontrolli maitset ning maitsesta vajadusel veel.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
peninukk 15.okt 2014 18:09
müüakse ka näiteks maximas
Siiri Kirikal 26.aug 2014 15:01
Segu müüakse maitseainepoodides :) ja see segatakse kokku rosmariinist, tüümianist, majoraanist ja punest, vahel lisatakse ka veel estragoni, basiilikut, fenkolit, lavendlit, tilli ja harakputke.
liilia2 25.aug 2014 14:58
Mis see Provence'i maitseainesegu veel on ? Seetõttu ei saagi seda suppi teha kui lahti ei seletata
1