Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Rukkijahu-moosivaht

Argitoidud

Rukkijahu-moosivaht

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

40-60 min

Retsept
portsjonile
5 dl Moos (näiteks mustasõstra-vaarikamoos)
2.5 dl Vesi
2.5 dl Rukkijahu
2 sl Suhkur
SERVEERIMISEKS
Piim
1. Kuumuta keemiseni moos, vesi ja suhkur.

2. Lisa kloppides rukkijahu ja kuumuta paksenemiseni, vahepeal sega.

3. Lase segul maha jahtuda ja vahusta seejärel mikseriga õhuliseks vahuks.


HEA TEADA!
* Serveeri vahtu piima või rõõsa koorega.
* Sarnaselt võid moosiga teha ka manna- või kaeravahtu.

KOMMENTAARID

Siiri Kirikal 16.juuni 2014 12:14
Aitäh Helen, siin oli kogu koostisosade osa retseptis vahetusse läinud. Nüüd on kõik õige.
Helen 16.juuni 2014 10:06
Retseptis puudub jahu kogus. Samuti pole valmistamisõpetuses kuhu läheb želatiin (arvatavasti seda antud retseptis ei kasutata ka :P). Midagi on vist valesti? :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes