Argitoidud

Rukkijahu-moosivaht

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kuumuta keemiseni moos, vesi ja suhkur.

2. Lisa kloppides rukkijahu ja kuumuta paksenemiseni, vahepeal sega.

3. Lase segul maha jahtuda ja vahusta seejärel mikseriga õhuliseks vahuks.


HEA TEADA!
* Serveeri vahtu piima või rõõsa koorega.
* Sarnaselt võid moosiga teha ka manna- või kaeravahtu.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 16.juuni 2014 12:14
Aitäh Helen, siin oli kogu koostisosade osa retseptis vahetusse läinud. Nüüd on kõik õige.
Helen 16.juuni 2014 10:06
Retseptis puudub jahu kogus. Samuti pole valmistamisõpetuses kuhu läheb želatiin (arvatavasti seda antud retseptis ei kasutata ka :P). Midagi on vist valesti? :)
1