Argitoidud

Lumepallisupp mandlilaastudega

Keskmine hinne: 3.2 Allikas: Piim lauale ja kõhtu Autor: Epp Mihkels
Vana hea lumepallisupp saab uudse näo, kui lisada vanillimaitselisele magustoidule mandlilaaste ja mett. Kui soovid pisut pidulikumat maiust, võid õhulised munavalgepilved keeta eraldi vees ja siis rebudest tehtud kastme peale tõsta. Retseptijärgne valmistusviis on aga lihtsaim.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Eralda munavalged kollastest. Hõõru munakollased 1,5 sl tavalise ja 0,5 tl vanillsuhkruga läbi. Lisa dl piima, sega ühtlaseks ja jäta ootele.

2. Vahusta munavalged 1,5 sl suhkruga.

3. Aja ülejäänud piim keema, lisa sellele niristades ja segades muna-piimasegu. Seejärel tõsta lusikaga piima sisse munavalgetupsud. Sega ettevaatlikult, et munavalge küpseks läbi, ent vahutordikesed ei läheks katki.

4. Jaga magustoit taldrikutesse, puista üle mandlilaastudega ja nirista peale pisut mett. Serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa