Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Lumepallisupp mandlilaastudega

Argitoidud

Lumepallisupp mandlilaastudega

Epp Mihkels Piim lauale ja kõhtu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Vana hea lumepallisupp saab uudse näo, kui lisada vanillimaitselisele magustoidule mandlilaaste ja mett. Kui soovid pisut pidulikumat maiust, võid õhulised munavalgepilved keeta eraldi vees ja siis rebudest tehtud kastme peale tõsta. Retseptijärgne valmistusviis on aga lihtsaim.

20-40 min

Retsept
portsjonile
3 tk Muna
5 dl Piim
3 sl Suhkur
0.5 tl Vanillsuhkur
0.5 dl Röstitud mandlilaastud
2 sl Vedel mesi
1. Eralda munavalged kollastest. Hõõru munakollased 1,5 sl tavalise ja 0,5 tl vanillsuhkruga läbi. Lisa dl piima, sega ühtlaseks ja jäta ootele.

2. Vahusta munavalged 1,5 sl suhkruga.

3. Aja ülejäänud piim keema, lisa sellele niristades ja segades muna-piimasegu. Seejärel tõsta lusikaga piima sisse munavalgetupsud. Sega ettevaatlikult, et munavalge küpseks läbi, ent vahutordikesed ei läheks katki.

4. Jaga magustoit taldrikutesse, puista üle mandlilaastudega ja nirista peale pisut mett. Serveeri kohe.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke