Argitoidud

Pitsa suitsutursaga

Keskmine hinne: 2.94 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Viiluta sibul ja kuumuta kergel pannil võis.

2. Määri pitsapõhjale tomatikaste ja puista sellele klaasjaks praetud sibul.

3. Murenda suitsukala väiksemaks ja laota pitsapõhjale.

4. Tõsta kalale majonees ja puista kõik üle riivitud juustuga.

5. Küpseta 200kraadises ahjus, kuni juust on sulanud.

6. Viiluta tomat ja roheline sibul ning pane ahjust võetud pitsale.



HEA TEADA!

* Sibula võid asendada porruga, mis on loomult pehmema maitsega.

* Sama kattega võid teha ka täidetud piruka, millele lisa muna-kooresegu.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa