Argitoidud

Aurutatud tuur tšillise maasikakastme ja spinatiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Kergelt valmiv idamaiste maitsenüanssidega kalaroog, millest leiad kodumaised maasikad ja spinati.
Kogus: 2 portsjonit
1. Püreesta maasikad ja hakitud tšilli, maitsesta soola ja pipraga ning lisa nii palju õli, et saaksid sobiva tekstuuriga kastme.

2. Tükelda tuurafilee kaheks sobivaks portsjontükiks ning maitsesta soolaga. Aseta tükk kolmnurgaks kokku volditud küpsetuspaberi keskkohta ning maitsesta laimist ja riivitud ingverist pressitud mahlaga ning hakitud küüslaugu ja musta pipraga, soovi korral ka oliiviõli ja väikese pundi koriandriga. Voldi küpsetuspaberi servad kinni, aseta kinnine pakk ahjuplaadile ning küpseta kala 200-kraadises ahjus kümmekond minutit.

3. Kala küpsemise ajal kuumuta hakitud küüslauk pannil õlis kuldseks. Eemalda pann tulelt ja lisa spinatilehed. Sega hästi läbi ning tõsta kuumadele serveerimistaldrikutele. Paiguta peale küpsekala ja puista üle värske koriandriga. Nirista peale maasikakaste.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa