Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Šoti munad

Argitoidud

Šoti munad

Mari-Liis Ilover Piknikule!
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Mari-Liis Ilover

20-40 min

Retsept
portsjonile
400 g Seahakkliha (väherasvane)
2 sl Nisujahu
Sool
Must pipar
5 tk Keedetud muna
0.5 dl Rapsiõli
PANEERING
1 tk Muna
1 dl Riivsai
1. Sega hakkliha jahuga ning maitsesta soola ja pipraga. Jaga mass viieks võrdseks osaks ja vajuta laual lapikuteks ketasteks. Aseta iga hakklihaketta keskele muna ja mätsi hakkliha ümber muna. Patsuta käte vahel, nii et munad oleksid ühtlaselt hakklihaga kaetud.

2. Löö ühele taldrikule lahti muna, teisele vala riivsai. Veereta hakklihapalle kõigepealt munas ja seejärel hästi kergelt riivsaias.

3. Prae palle keskmisel kuumusel õlis. Keera sagedasti, et kõik küljed läbi küpseksid ja hakkliha tooreks ei jääks. Kokku kulub praadimiseks umbes 15 minutit.

4. Tõsta majapidamispaberile nõrguma ja tahenema. Enne söömist lõika keskelt pooleks.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp