Argitoidud

Šoti munad

Keskmine hinne: 3.61 Allikas: Piknikule! Autor: Mari-Liis Ilover
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 5 portsjonit
1. Sega hakkliha jahuga ning maitsesta soola ja pipraga. Jaga mass viieks võrdseks osaks ja vajuta laual lapikuteks ketasteks. Aseta iga hakklihaketta keskele muna ja mätsi hakkliha ümber muna. Patsuta käte vahel, nii et munad oleksid ühtlaselt hakklihaga kaetud.

2. Löö ühele taldrikule lahti muna, teisele vala riivsai. Veereta hakklihapalle kõigepealt munas ja seejärel hästi kergelt riivsaias.

3. Prae palle keskmisel kuumusel õlis. Keera sagedasti, et kõik küljed läbi küpseksid ja hakkliha tooreks ei jääks. Kokku kulub praadimiseks umbes 15 minutit.

4. Tõsta majapidamispaberile nõrguma ja tahenema. Enne söömist lõika keskelt pooleks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa