Argitoidud

Maasika ja pistaatsiapähkli puding

Keskmine hinne: 2.88 Allikas: Maasikas salatites, kookides, hoidistes Autor: Lia Virkus
Kihiline kerge maasikamagustoit rõõmustab suveajal kõiki maiasmokki. Et saada just krõbedat maiust, lao magustoit klaasidesse vahetult enne serveerimist.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Pane 3- 4 saiaviilu 5 minutiks 200-kraadisesse ahju või kuivata päevakese õhu käes ning purusta köögikombainis. Sega saiapuru kaerahelveste, suhkru ja pistaatsiapähklitega.

2. Laota küpsetusplaadile ja küpseta 180-kraadises ahjus 8 minutit, kuni segu on kuldpruun. Umbes poole küpsetamise ajal sega läbi. Lase jahtuda.

3. Vahusta koor ning sega jogurti ja meega.

4. Lao klaaside põhja kihiti  tükeldatud maasikad, pistaatsiapähklikaerahelbepuru ja koorevaht. Kaunista
maasikate ja puruga. Serveeri kohe.


NIPP!
Mee asemel sobib hästi ka vahtrasiirup.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa