Argitoidud

Suvikõrvitsapasta gremolata ja röstitud mandlilaastudega

Keskmine hinne: 2.8 Allikas: Suvikõrvitsatoidud salatitest magusani Autor: Lia Virkus
Imehea pastaroog, mis näeb välja mõnusalt värvikas ning valmib kiiresti ja vaevata! Kui kodus mandlilaaste pole, haki sisse tavalisi mandleid. Gremolata ehk küüslaugust, oliiviõlist, petersellist ja sidrunist koosnev maitsesegu teeb sellest pastast imeliselt maitsva roa.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pese suvikõrvitsad, lõika õhukesteks viiludeks ja viilud peenteks ribadeks.

2. Sega kokku gremolata: petersellilehed, küüslauk, riivitud sidrunikoor ja -mahl ning oliiviõli.

3. Rösti mandlilaaste kuival kuumal pannil ettevaatlikult, et need liialt ei pruunistuks, ja lase jahtuda.

4. Keeda pasta al dente. Minut enne keetmise lõppu lisa sinna vette ka suvikõrvitsad ning nõruta koos pastaga. Sega pasta gremolata’ga ning maitsesta soola ja pipraga Jaga taldrikutesse ja puista peale mandlilaaste. Serveeri Parmesani juustuga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa