Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Väikesed lehttainapitsad

Argitoidud

Väikesed lehttainapitsad

Mari-Liis Ilover Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Mari-Liis Ilover
Laste lemmik, pitsa, lihtsalt peab peolaual olema! Väikseid pirukalaadseid pitsasid on lihtne teha ja mõnus ampsata. Kasutasin nende valmistamiseks madalamate süvenditega muffinipanni, aga hakkama saab ka tavalise muffinipanniga. Kogus 12 tükki.

20-40 min

Retsept
portsjonile
250 g Pärmi-lehttainas
60 g Mozzarella
1 tk Tomat
Punane pesto või
6 tl Tomatipasta
12 lõiku Suitsuvorst
Parmesan (riivitud)
Pune või pitsamaitseaine
1. Pudista mozzarella väikesteks tükkideks. Viiluta tomat.

2. Rulli sulanud tainas õhemaks.

3. Lõika sellest klaasiga 12 umbes 8 cm läbimõõduga pitsapõhja.

4. Vajuta need süvendatud vormi põhja ja külgedele. Torka kahvliga põhja sisse mõned augud.

5. Tõsta igale põhjale 0,5 tl punast pestot, sellele vorstiviil, siis mozzarellatükid ja tomativiil. Tomatile puista punet või pitsamaitseainet. Kõige peale raputa veidi riivitud Parmesani.

6. Küpseta 210 kraadi juures 15–20 minutit.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes