Argitoidud

Väikesed lehttainapitsad

Keskmine hinne: 2.97 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Laste lemmik, pitsa, lihtsalt peab peolaual olema! Väikseid pirukalaadseid pitsasid on lihtne teha ja mõnus ampsata. Kasutasin nende valmistamiseks madalamate süvenditega muffinipanni, aga hakkama saab ka tavalise muffinipanniga. Kogus 12 tükki.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 12 portsjonit
1. Pudista mozzarella väikesteks tükkideks. Viiluta tomat.

2. Rulli sulanud tainas õhemaks.

3. Lõika sellest klaasiga 12 umbes 8 cm läbimõõduga pitsapõhja.

4. Vajuta need süvendatud vormi põhja ja külgedele. Torka kahvliga põhja sisse mõned augud.

5. Tõsta igale põhjale 0,5 tl punast pestot, sellele vorstiviil, siis mozzarellatükid ja tomativiil. Tomatile puista punet või pitsamaitseainet. Kõige peale raputa veidi riivitud Parmesani.

6. Küpseta 210 kraadi juures 15–20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa