Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Tatraomlett

Tatrajahuga omlett on kosutav söögikord. Kohe praadimisel sobib lisada hakitud sibulat, paprikat, tomatit, juustu. Huvitava kuju saad omletti piparkoogi- või muus vormis praadides.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
2 tk Muna
3 sl Rõõsk koor
3 sl Peen toortatrajahu
1 sl Külmpressitud oliiviõli
Sool
Must pipar
Maitseroheline
1. Vispelda munad koore või veega segamini. Lisa tatrajahu, sool ja pipar ning sega.

2. Kuumuta pannil oliiviõli ja vala munasegu pannile. Kata pann kaanega ja kuumuta madalal kuumusel valmimiseni.

SOOVITUS!
Rõõsa koore asemel võid kasutada ka hapukoort või vett.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes