Argitoidud

Külm paprikasupp varsselleriga

Keskmine hinne: 3.94 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Lõika paprikad pooleks, eemalda südamikud ja pintselda õliga.

2. Aseta paprikad kümneks minutiks 240kraadisesse ahju grillima.

3. Kui koor on lahti löönud, siis eemalda see.

4. Haki paprika ja varsseller veidi väiksemaks ning püreesta koos teiste komponentidega.


HEA TEADA!
# Soovi korral võid supi hulka lisada ka köögiviljamahla või hiljem serveeridagi suppi hoopis külma joogina, kuhu oled lisanud mahla ja jääkuubikuid.

# Supp maitseb hästi ka soojana. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa