Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Tortiljaampsud

Argitoidud

Tortiljaampsud

Lia Virkus Suvetoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Samal ajal, kui liha grillil küpseb, võid esimese nälja kustutamiseks valmistada sütel mõned tortiljaampsud. Soovi korral lisa vahele ka grillkanatükikesi. Hea oleks kasutada turul müüdavat vürtsikat adžikat, kuid sobib ka poekaup.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
8 tk Tortilja
300 g Juust (mozzarella, suluguni või brõnsa)
100 g Grillkana (soovi korral)
1 peotäis Basiilik või koriander
Õli (määrimiseks)
1. Määri kahele tortiljale õhuke kiht adžikat. Laota ühele neist õhukeselt viilutatud või riivitud juust, soovi korral tükeldatud kana ja siis hakitud maitseroheline. Vajuta peale teine tortilja.

2. Pintselda õliga ja grilli mõlemalt poolt paar minutit. Lõika sektoriteks ja serveeri kohe. Toimi samamoodi ka ülejäänud tortiljadega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes