Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Grillitud piprane kalkunifilee

Argitoidud

Grillitud piprane kalkunifilee

Pille Enden Suvetoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kalkuni rinnaliha on kuivem ja sitkem kui broileriliha ning vajab seetõttu pikemat marineerimisaega.

20-40 min

+ 24 tundi maitsestumiseks.

Retsept
portsjonile
500 g Kalkuni rinnaliha
MARINAAD
2 dl Maitsestamata jogurt
2 sl Mesi
0.5 tl Sool
1.5 sl Sidrunipipar
0.5 tl Purustatud roheline pipar
Must pipar
1. Lõika liha 1,5 cm laiusteks viiludeks. Sega kokku marinaadiained ja pane liha marinaadi. Lase maitsestuda soovitatavalt ööpäev.

2. Grilli kalkunitükke 10–12 minutit, neid vahepeal korra keerates.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke