Argitoidud

Ahjuvorm köögiviljadega

Keskmine hinne: 1.97 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kesksuvel on meilgi aeg prantsuspäraseid roogi nautida. Suvele kohaselt nõuab selle toidu valmistamine vähe ettevalmistusaega ja annab õige vähe kaloreid.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kuumuta pannil 2 sl õli. Lisa õhukesed porru- ja küüslauguviilud, näpuotsaga soola ja pipart ning kuumuta läbi.

2. Lisa vein ja keeda 1 minut, samal ajal segades.

3. Tõsta porru ja küüslauk ahjuvormi. Viiluta tomatid, suvikõrvits ja baklažaan 0,5 mm paksusteks viiludeks, lao vaheldumisi vormi. Raputa peale veel soola-pipart ja nirista õli.

4. Küpseta 210-kraadises ahjus 1 tund. Riputa peale riivitud juustu ja hakitud majoraani. Küpseta veel 15 min.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa