Argitoidud

Kana ja kahe kapsa panniroog

Keskmine hinne: 3.47 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kana ja värsked köögiviljad – see ongi õige kesksuve roog. Võimalusel valmista vokkpannil.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika kanafileed ribadeks ja pane kilekotti. Raputa kotti tärklis. Sega soja, riivitud ingver ja purustatud küüslauk. Lisa kotti ja klopi hästi segamini. Pane 30 minutiks külmkappi.

2. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles kanaribasid 4–5 min. Tõsta panni äärde. Lisa brokoli- ja lillkapsaõisikud, selleri- ja porgandiviilud ning sibulasektorid. Kuumuta veel 5–6 min ja lisa puljong.

3. Lükka kana tagasi köögiviljade sekka ja kuumuta veel 5–6 min. Maitsesta soola ja pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 24.juuli 2014 12:32
Aitäh ütlemast, nüüd on.
Ave 23.juuli 2014 23:53
Pilt ja retsept ei lähe kokku.
1