Argitoidud

Toorsupp küpsetest köögiviljadest

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Külmad soolased ja magusad suvesupid Autor: Tiina Lebane
Suurepärane kesksuvine supp saab kõige parem, kui kasutad hästi küpseid köögivilju. Pudrunuiaga tampimine toob neist mahla välja ning jätab supi samas parajalt tükiliseks. Ära paku suppi külmkapikülmana, vaid pigem toasoojana, siis jääb alles ka küpsete köögiviljade võrratu aroom.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kõigepealt valmista ette köögiviljad: poolita tomatid ja eemalda südamik, koori sibul, kurk ja küüslauk, puhasta paprika seemnetest.

2. Tõsta kõik koostisosad, välja arvatud vesi ja avokaadod, suuremasse lameda põhjaga kaussi ja tambi pudrunuiaga korralikult läbi. Lisa nüüd ka vesi. Supp peab jääma kergelt tükiline.

3. Pane supp tunniks külmkappi kaanega kaetud anumasse maitsestuma. Kui hoiad suppi külmas kauem, lase sel enne söömist vähemalt 30 minutit toasoojas seista.

4. Lõika avokaadode viljaliha tükikesteks, sega supi sisse ja serveeri. Lisandiks sobib hästi küüslauguvõiga kaetud ciabatta.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa