Argitoidud

Maasika-apelsinisupp Kreeka jogurtiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Külmas soolased ja magusad suvesupid Autor: Tiina Lebane
Hea, et Eestimaal kestab maasikaaeg mitu nädalat, sest sellest puhaste maitsetega lihtsast supist ei saa vist kunagi isu täis. Maasikad võid maitsestuma panna juba eelmisel õhtul ja järgmisel päeval jääb üle supp sõna otseses mõttes vaid kokku segada!
Valmistusaeg: üle 60 min

10 minutit + 1‒2 tundi maasikate maitsestumiseks ja jahutamiseks

Kogus: 4 portsjonit
1. Puhasta maasikad, lõika õhukesteks viiludeks ja pigista peale sidrunimahl. Lisa 3 sl suhkrut ja tšillipulber, sega läbi ning lase 1‒2 tundi külmkapis maitsestuda.

2. Klopi jogurt kausis 2 sl suhkruga läbi. Lisa värske apelsinimahl ja hakitud piparmündilehed ning tõsta külmkappi.

3. Serveerimisel pane anuma põhja marineeritud maasikad ja vala üle apelsinijogurtiga. Tõsta kaunistuseks peale värskeid maasikaid ja piparmündilehti, soovi korral ka lusikatäis vahukoort.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa