Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Lõheliblikad pestoga

Argitoidud

Lõheliblikad pestoga

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
2 tk Lõhe liblikfilee
2 sl Pesto
1. Pintselda lõhefilee mõlemalt poolt pestoga kokku.

2. Aseta maitsestatud filee grillresti vahele ja koos sellega grillile.

3. Küpseta mõlemalt poolt paar minutit.

4. Enne serveerimist puista peale veidi soola.

HEA TEADA!
Kõrvale võid serveerida kurgi-tomatisalatit. Maitseks võid lisada veidi riivitud Parmesani. Klassikalise pesto asemel sobib kalale määrida ka punast pestot, mille üks komponent on päikesekuivatatud tomatid.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp