Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Aasiapärased lõhevardad

Argitoidud

Aasiapärased lõhevardad

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
kuni 20 min
Retsept
300 g Lõhefilee
2 sl Austrikaste
0.5 tk Tšillikaun
1 tk Küüslauguküüs
1 tl Riivitud ingver
0.5 tk Laim (värskelt pressitud mahl)
Sool
1. Lõika lõhefileest ribad või kuubikud.

2. Haki tšilli ja riivi ingver ning sega teiste kastme komponentidega.

3. Aseta lõheribad paariks minutiks kastme hulka.

4. Lükka filee puutiku otsa.

5. Aseta filee grillile ja küpseta mõni minut.

HEA TEADA!
Serveeri värske rohelise salatiga. Aasiapäraselt maitsestatud lõhe sobib hästi ka vokiroa hulka – lisa juurde köögivilju ning klaasnuudleid ja küpseta kergelt läbi. 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega