Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kanapada ubade ja kapsaga

Argitoidud

Kanapada ubade ja kapsaga

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

20-40 min

Retsept
portsjonile
4 tl Sinepiseemned
4 tk Kanakintsuliha
400 g Valged oad
400 g Kapsas
0.5 tk Sibul
1 tk Hakitud estragon
2 sl Õli
200 ml Rõõsk koor 35%
3 sl Dijoni sinep
Sool
Must pipar
2 sl Valge palsamiäädikas
1. Aseta sinepiseemned palsamiäädikasse likku.

2. Eemalda ubadelt varreotsad ja keeda oad soolaga maitsestatud vees poolpehmeks.

3. Lõika liha suupärasteks tükkideks ja prae, kuni liha värvus on muutunud.

4. Haki kapsas ja sibul.

5. Kuumuta pannil õli ja prae sibul kergelt läbi.

6. Lisa pannile kapsaviilud ja kuumuta.

7. Vala pannile koor ja kuumuta mõõdukal tulel.

8. Maitsesta kaste estragoni, sinepi ja soola ning pipraga.

9. Vahetult enne valmimist sega hulka eelnevalt keedetud oad.

HEA TEADA!

* Estragoni võid asendada ka peterselliga.

* Kintsuliha jääb pajas mõnusalt mahlane, aga roog maitseb hästi ka kanafileega.

* Leota sinepiseemneid vähemalt pool tundi enne roale lisamist. Leotades seemned punduvad ja muutuvad maitsekamaks. Kui äädika hapukas maitse ei ole meelepärane, võid seemneid leotada ka vees. Kiiremini saab seemned pehmeks, kui neid paar minutit keeta. 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke