Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Makaronid ubade ja krevettidega

Argitoidud

Makaronid ubade ja krevettidega

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 sl Õli
3 tk Küüslauguküüs
0.25 tl Paprikapulber
200 g Kooritud krevetid
200 g Rohelised oad
100 g Makaronid (keetmata)
6 sl Hakitud basiilik
Juustulaastud
1. Eemalda ubadelt varreotsad ja keeda oad soolaga maitsestatud vees poolpehmeks.

2. Keeda eraldi makaronid soolaga maitsestatud vees.

3. Haki küüslauk ja kuumuta pannil õlis.

4. Lisa keedetud oad ja makaronid, samuti hakitud basiilik ja paprikapulber.

5. Lisa pannile krevetid ja kuumuta läbi.

6. Kuumuta rooga mõni minut ja serveeri siis kas riivitud juustu või õhukeste juustulaastudega.


HEA TEADA!

*Ära keeda ube täiesti pehmeks, vaid jäta need mõnusalt krõmpsuks – nii on roog veel mõnusam.
*Tummisust võid roale lisada koorega.
*Proovi tavalistele makaronidele vahelduseks kas gluteenivabasid makarone (nt valmistatud riisijahust) või täisteramakarone.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool