Argitoidud

Lillkapsasupp juustuga

Keskmine hinne: 4.54 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Kreemjas lillkapsasupp saab särtsu sidrunist, maitset muskaadist ja toekust juustust. Soola lisada pole vaja, kuna kanapuljong ja parmesan annavad piisavalt soolasust. Parmesani asemel võib kasutada mõnd muud juustu, näiteks oma lemmikjuustu riivitult või hoopis sulatatud juustu.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Tükelda lillkapsas ja keeda 800 ml kanapuljongis pehmeks.

2. Püreesta. Lase püree uuesti keema ja lisa koor, sidrunimahl ning muskaat. Sega läbi, tõsta tulelt.

3. Vajadusel reguleeri supi paksust järelejäänud puljongiga.

4. Sega kuuma supi sisse riivitud parmesan.

5. Serveerides puista supitaldrikusse hakitud peterselli- või tüümianilehti, raputa peale veel riivitud parmesani ja jahvata värsket musta pipart.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Punkel 19.juuli 2015 19:16
See 0,5 sidruni mahl on natukene palju. Ilmsetl sobiks 1/4 küll.
1