Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Ahjuomlett suvikõrvitsa ja paprikaga

Argitoidud

Ahjuomlett suvikõrvitsa ja paprikaga

Mari-Liis Ilover Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Mari-Liis Ilover
Toitev ja mahlane munaroog on pungil krõmpsuvaid köögivilju. Sobib nii hommikusöögiks, vahepalaks kui ka kergeks õhtueineks. Paku kõrvale värsket rohelist salatit.

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 tk Paprika
300 g Suvikõrvits (noor)
6 tk Muna
200 ml Rõõsk koor 10%
100 g Riivjuust
3 sl Hakitud murulauk
Sool
Must pipar
Õli
1. Lõika suvikõrvits keskelt pikuti pooleks, seejärel viiluta õhukeselt.

2. Puhasta paprika seemnekodadest, lõika õhukesteks ribadeks ja haki need.

3. Klopi munad lahti, lisa koor, riivjuust ja murulauk. Maitsesta segu soolaga.

4. Kata umbes 30 x 25 cm suurune ahjuvorm küpsetuspaberiga. Pintselda see vähese õliga.

5. Vala segu vormi. Puista peale köögiviljad, sega kergelt kahvliga, et need jaotuksid ühtlaselt.

6. Küpseta ahjus 160 kraadi juures 35–40 minutit.

7. Jahvata peale musta pipart.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool