Argitoidud

Ahjuomlett suvikõrvitsa ja paprikaga

Keskmine hinne: 2.79 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Toitev ja mahlane munaroog on pungil krõmpsuvaid köögivilju. Sobib nii hommikusöögiks, vahepalaks kui ka kergeks õhtueineks. Paku kõrvale värsket rohelist salatit.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Lõika suvikõrvits keskelt pikuti pooleks, seejärel viiluta õhukeselt.

2. Puhasta paprika seemnekodadest, lõika õhukesteks ribadeks ja haki need.

3. Klopi munad lahti, lisa koor, riivjuust ja murulauk. Maitsesta segu soolaga.

4. Kata umbes 30 x 25 cm suurune ahjuvorm küpsetuspaberiga. Pintselda see vähese õliga.

5. Vala segu vormi. Puista peale köögiviljad, sega kergelt kahvliga, et need jaotuksid ühtlaselt.

6. Küpseta ahjus 160 kraadi juures 35–40 minutit.

7. Jahvata peale musta pipart.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa