Argitoidud

Röstitud Türgi oad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Röstitud Türgi oad pakuvad maitsvat vaheldust keedetud ubadele. Oad ei jää nii pehmed kui keetes, aga röstitud ubade võlu selles peitubki, et nad kergelt krõmpsuvad. Söö iseseisva roana või lisandina kalaroogadele.
Valmistusaeg: 40-60 min
1. Puhasta oad otstest ja kiududest (kui neid on).

2. Eralda küüslauguküüned, koori need.

3. Lõika peekon ribadeks.

4. Tõsta kõik ahjuvormi, sega läbi.

5. Küpseta 210kraadises ahjus 35–45 minutit, kuni oad on pehmenenud, aga veel kergelt krõmpsud. Vajadusel kata vorm küpsemise lõpuosas fooliumiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa