Argitoidud

Kilekotikurgid

Keskmine hinne: 3.03 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Kui sul on kiirelt vaja teha maitsvaid värskeid hapukurke, saad need valmis 2–3 tunniga kilekotis ja külmas. Kurke on hea paar tundi enne külmas vees leotada, et nad jääksid krõmpsud. Külasta hapukurgifestivali 20. augustil Tahkuna rannas Pärnumaal ja avasta enda jaoks uusi põnevaid hapukurgi valmistamise viise.
Valmistusaeg: üle 60 min

2 tundi külmas vees + 10 minutit + 2 tundi maitsestumiseks

1. Pese kurgid ja kui on aega, hoia neid paar tundi kuni üle öö külmas.

2. Lõika kurkidel otsad ära, et maitsed kiiremini imenduksid.

3. Tükelda mustasõstralehed ja küüslauk, pane koti põhja koos soola ja seemnetega.

4. Pane kotti ka kurgid ja hakitud tillivarred.

5. Sõlmi kott pealt kinni ja sakuta segamini.

6. Vettpole vaja lisada, see aeglustab maitsestumist.

7. Tõsta paariks tunniks külmkappi ja naudi kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa