Argitoidud

Kodused kotletid linajahuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pereköögi kokaraamat 2 Autor: Lia Virkus
Kui soovid muuta kotlette tervislikumaks, lisa tainasse linajahu. Nii saad ühtaegu tervisliku ja mehise suutäie. Soovi korral võid kasutada linajahu asemel ka kanepijahu, siis tulevad veidi teravama maitsega kotletid.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Sega linajahu piima ja veega ning jäta 10 minutiks paisuma.

2. Haki küüslauk. Sega kõik teised ained hakkliha hulka, maitsesta soola-pipraga ja klopi korralikult läbi.

3. Vormi tainast 12 kotletti, paneeri need riivsaias ning prae kuumal pannil õlis 2–3 minutit.

4. Vähenda pliidi kuumust ja küpseta kotletid kaane all valmis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Margit 01.okt 2014 08:21
Kotletid nagu kotletid ikka. Küüslauk maitseb lihtsalt teistmoodi kui sibul, mida tavaliselt kasutatakse.
1