Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kodused kotletid linajahuga

Argitoidud

Kodused kotletid linajahuga

Lia Virkus Pereköögi kokaraamat 2
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kui soovid muuta kotlette tervislikumaks, lisa tainasse linajahu. Nii saad ühtaegu tervisliku ja mehise suutäie. Soovi korral võid kasutada linajahu asemel ka kanepijahu, siis tulevad veidi teravama maitsega kotletid.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 kg Segahakkliha
150 g Linajahu (võib asendada ka kanepijahuga)
2 tk Muna
1 dl Piim
2 dl Vesi
2 tk Küüslauguküüs
Sool
Must pipar
PANEERIMISEKS
100 g Riivsai
1. Sega linajahu piima ja veega ning jäta 10 minutiks paisuma.

2. Haki küüslauk. Sega kõik teised ained hakkliha hulka, maitsesta soola-pipraga ja klopi korralikult läbi.

3. Vormi tainast 12 kotletti, paneeri need riivsaias ning prae kuumal pannil õlis 2–3 minutit.

4. Vähenda pliidi kuumust ja küpseta kotletid kaane all valmis.

KOMMENTAARID

Margit 01.okt 2014 08:21
Kotletid nagu kotletid ikka. Küüslauk maitseb lihtsalt teistmoodi kui sibul, mida tavaliselt kasutatakse.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool