Argitoidud

Singi-kapsa panniroog kukeseentega

Keskmine hinne: 2.87 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Panniroog sisaldab kõike, mida ühelt korralikult kõhutäitelt eeldada. Valmista sellisel pannil, mida saab hiljem ahju pista või tõsta üleküpsetamiseks ahjuvormi.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Tükelda kartulid ja keeda soolakas vees pehmeks, nõruta ja auruta kuivaks.

2. Sulata pool võist pannil, lisa ribadeks lõigatud hiina kapsas ja sibulaviilud ning prae 2–3 min.

3. Sega ribadeks lõigatud sink ja tükeldatud kartulid.

4. Kuumuta kuldseks ja krõbedaks, u 3–4 min.

5. Kuumuta kukeseeni tilga õliga eraldi, kuni eralduv vedelik on aurustunud. Kalla seened pannile.

6. Lisa puljong ja hauta 5 min.

7. Kuumuta grillahi, pane peale ülejäänud või (viiludena) ja küpseta roog kuldseks ja krõbedaks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa