Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Singi-kapsa panniroog kukeseentega

Argitoidud

Singi-kapsa panniroog kukeseentega

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Panniroog sisaldab kõike, mida ühelt korralikult kõhutäitelt eeldada. Valmista sellisel pannil, mida saab hiljem ahju pista või tõsta üleküpsetamiseks ahjuvormi.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 kg Koorega kartulid
25 g Või
0.5 tk Hiina kapsas
1 tk Sibul
1 dl Puljong
300 g Sink või peekon
200 g Kukeseened
Õli
1. Tükelda kartulid ja keeda soolakas vees pehmeks, nõruta ja auruta kuivaks.

2. Sulata pool võist pannil, lisa ribadeks lõigatud hiina kapsas ja sibulaviilud ning prae 2–3 min.

3. Sega ribadeks lõigatud sink ja tükeldatud kartulid.

4. Kuumuta kuldseks ja krõbedaks, u 3–4 min.

5. Kuumuta kukeseeni tilga õliga eraldi, kuni eralduv vedelik on aurustunud. Kalla seened pannile.

6. Lisa puljong ja hauta 5 min.

7. Kuumuta grillahi, pane peale ülejäänud või (viiludena) ja küpseta roog kuldseks ja krõbedaks.

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree