Argitoidud

Sügisese aedniku chilli con carne

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Sügistoidud Autor: Lia Virkus
Rohkete sügiseste köögiviljade ja hakklihaga vürtsikas chilli corn carne maitseb hästi nii omaette roana kui ka keedetud riisi või kartulitega.
Valmistusaeg: 40-60 min

20 minutit + 20 minutit hautamiseks

Kogus: 4 portsjonit
1. Koori ja haki küüslauk.

2. Lõika sibulad õhukesteks sektoriteks.

3. Puhasta ja tükelda paprikad.

4. Lõika suvikõrvits kuubikuteks.

5. Pruunista hakkliha pannil õlis ning maitsesta soola ja pipraga. Lisa sibul ja küüslauk ning pruunista pisut.

6. Tõsta hakkliha potti. Lisa paprika, suvikõrvits, purustatud tomatid, hakitud ürdid ja tšilli ning hauta 10 minutit.

7. Lisa nõrutatud oad ja hauta veel 10 minutit. Vajadusel maitsesta veel soola ja pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
arxitibi 02.veeb 2015 19:07
Maitsestamisega tekkis probleeme. Ei basiilik, ei rosmariin, ei salvei ei aidanud..
a 08.okt 2014 20:08
Chili con carne saab meeldiva maitsetäienduse porgandist, mis pärast pannil kuumutamist annab tomati jm kõrval magusat. Lõika porgand 1-2mm paksusteks ketasteks, pane pannile sibulaga samal ajal. Tavaliselt 1 suurem või 2 väiksemat on paras. Aga nagu iga retseptiga, arvesta eelkõige materjale, mis sul saadaval on ja korrigeeri siis koguseid/komponente vastavalt. Küüs-
lauk on muidugi mõtekas panna ca 5 min enne lõpliku valmimist, muidu ei jää selle maitsest midagi järgi ja sama hästi võib küüslauku mitte panna.
1