Argitoidud

Röstitud sibula supp kitsejuustusaiadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Sügistoidud Autor: Lia Virkus
Ahjus röstitud sibulad kaotavad oma kibeda maitse ja muutuvad supis lausa mahedaks. Pikantse kitsejuustu asemel sobib saia peale ka valgehallitus- või hoopis fetajuust.
Valmistusaeg: üle 60 min

25 minutit + 45 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Koori ja viiluta sibulad. Pane ahjuvormi ning sega õli, soola ja pipraga. Rösti 200-kraadises ahjus 45 minutit, kuni sibulad on pruunistunud.

2. Sega poole küpsemise ajal.

3. Tõsta sibulad potti ning lisa puljong, sinep ja sojakaste. Kuumuta keemiseni, alanda kuumust ja hauta 15 minutit.

4. Timmi maitse soolaga parajaks ja sega hulka hakitud petersell.

5. Rösti saiaviilud ahjus või pannil ja pane peale kitsejuust.

6. Tõsta supp kaussidesse ja aseta peale kitsejuustusaiad.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
perenöök 19.sept 2015 15:03
Originaalretsept
1