Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kukesupp seesamiseemnetega

Argitoidud

Kukesupp seesamiseemnetega

Tabasalu Ühisgümnaasium Söögivahetund
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Hele-Mai Alamaa

20-40 min

Retsept
portsjonile
200 g Nahata toores kanaliha
700 ml Vesi
2 tk Porgand
3 tk Kartul
10 cm Porru
2 tk Küüslauguküüs
100 g Lillkapsas
50 g Külmutatud herned
80 g Täisteranuudlid
Õli (praadimiseks)
Maitseks (loorberileht, must pipar, sool, ürdid)
Seesamiseemned (serveerimiseks)
1. Keeda kanast ja veest koos maitseainetega puljong. Kurna puljong läbi sõela.

2. Puhasta porgand, porru ja küüslauk. Lõika porru viiludeks, riivi porgand ja haki küüslauk.

3. Kuumuta köögivilju kergelt poti põhjas õlis, kalla puljong peale.

4. Koori ja tükelda kartul, eralda lillkapsas õisikuteks.

5. Lisa supile kartul, lillkapsas ning külmutatud herned.

6. Keeda, kuni köögiviljad on peaaegu pehmed. Lisa loorber, ürdid ja nuudlid ning keeda, kuni koostisained on pehmed.

7. Pane juurde tükeldatud kanaliha.

8. Serveerimisel puista supile seesamiseemneid.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool