Argitoidud

Oakotlet veisehakklihaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Söögivahetund Autor: Valga Põhikool
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 5 portsjonit
1. Pane kuivatatud oad 24 tunniks vette likku.

2. Vaheta leotusvesi puhta vee vastu (1 osa ube, 2 osa vett) ja keeda ube väiksel tulel 2–3 tundi, kuni need on täiesti pehmed. Keetmise lõpus lisa sool.

3. Koori ja haki sibulad ning küüslauk, prae pannil väheses õlis klaasjaks. Keeda kooritud kartulid pehmeks ja riivi.

4. Aja keedetud oad läbi hakklihamasina või töötle purustajas ühtlaseks massiks.

5. Lisa oamassile toores muna, 1 sl jahu, hakkliha, riivitud kartul, praetud sibul ja küüslauk.

6. Sega läbi, maitsesta soola, pipra ja Vahemere ürdiseguga.

7. Vormi kotletid, paneeri neid täisterajahus ja prae pannil õlis.

Serveeri kartulite ja värske salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa