Argitoidud

Guljašš-supp veisehakklihaga

Keskmine hinne: 4.29 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Külmal sügisõhtul meeldib mulle malmpada tulele panna ja valmistada perele hakklihast guljašš-suppi. Maitsev vürtsikas supp saab valmis poole tunniga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori ja haki sibul-küüslauk. Koori kartulid ja porgandid.

2. Pruunista hakkliha malmpajas, lisa sibul ja küüslauk.

3. Sega kuumutades mõni hetk ja lisa tükeldatud kartulid-porgandid.

4. Kalla peale puljong, pane patta loorberileht, Cayenne’i pipar, majoraan ja tomatipüree.

5. Lase haududa vaiksel kuumusel 10 minutit, kuni kartul ja porgand veel mõnusalt väheke krõmps.

6. Tükelda paprikad ja lisa hulka, keeda veel mõned minutid, kuni kõik köögiviljad on pehmed.

7. Maitsesta soola, pipra ja näpuotsatäie suhkruga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mari 11.okt 2016 19:42
Maitsev! Ainult et tomatipüreed panin natuke rohkem, muidu on vähe maitset. Cayenne pipart ei pannud. Kartulit kolm suurt ja üks paprika, muu kõik retseptis ette nähtud sobis ja jäi samaks. Väga paks supp, aga võibolla nii ongi guljašš-supp.
Helena 30.juuni 2015 11:34
Imemaitsev!
Tiia 17.okt 2014 19:42
Kiirelt valmiv ja parasjagu vürtsikas supp, sobib argipäeval kiireks õhtusöögiks. Tomatipüree asemel panin purgi purustatud tomateid. Lapsed sõid ja lakkusid taldrikudki puhtaks.
1