Argitoidud

Riisi-hakklihapallid ahjus

Keskmine hinne: 3.54 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Mõnusalt lihtsad lihapallid riisiga tomatises koorekastmes. Serveeri juurde keedetud kartuleid, riisi, tatart või lihtsalt värsket salatit.
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Haki sibul ja purusta küüslauk, sega koos munade ja riisiga hakkliha hulka.

2. Maitsesta soola, pipra ja hakitud lehtpeterselliga.

3. Vormi kanamuna suurused pätsid (8–10 tk), pruunista kergelt igalt poolt õlis ja tõsta ahjuvormi.

4. Sega puljong koore ja tomatikastmega, kalla vormi pallidele. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 25–30 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Silvi 24.jaan 2016 19:43
Minul tuli sellest kogusest välja 30 x 30g pallid. Parajad lastel söömiseks.
priit 13.sept 2015 14:28
väga hea tuli lausa supper!
metsloom 05.juuli 2015 13:27
väga head tulid panin küll rõõsakoore asemele taimset toidukoort ja kasutasin seguhakkliha,,,ning purustatud tomateid,,,,kastmele lisasin veel peterselli,tüümia-
nit,basiilikut.....-
viis keele alla
Margit 12.dets 2014 08:44
Väga toitvad, juurde peale salati tõesti midagi ei taha. Esimesel päeval tundus pigem igava sööklatoiduna, järgmisel päeval olid kuidagi paremad.
Katrina 03.dets 2014 09:33
Supperhead ja lihtne valmistada
iivika 28.nov 2014 20:31
tegin ilma tomatipastata ja ka super!
Merle 17.okt 2014 12:31
Tegin täna seda toitu,kuid oma versiooni sellest.Panin ahju kastme sisse ka köögivilju ja koore asemel piima.Väge hea!
Heli 15.okt 2014 16:46
Väga maitsvad tulid. Lihtne ja kiire. Mees ütles, et neid võib teinekordki teha. :)
1