Argitoidud

Provence’i muskaatkõrvitsasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Eia Uus
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Eelsoojenda ahi 220 kraadini.

2. Lõika kõrvits 6–8 tükiks, eemalda seemnetega osa. Koore võid heaga külge jätta, muskaatkõrvitsa puhul muutub see küpsedes täitsa pehmeks ja seguneb suppi, annab hea maitse.

3. Pane tükid ahjuvormi sentimeetrisügavusse vette ja piserda oliiviõliga.

4. Küpseta, kuni kõik on pehme – umbes 45 minutit.

5. Prae väikeseks lõigatud suitsupeekon pannil. Pärast võid asetada majapidamispaberile nõrguma.

6. Tõsta kõrvitsatükid suurde potti ja kata kuuma veega (umbes 5 dl). Lisa vürtsid ja purusta saumikseriga.

7. Lisa kohvikoor, maitsesta soolaga, soojenda suppi, kuid ära keema lase.

8. Serveeri kuumana, soovi korral hapukooresilma ning lusikatäie praetud suitsupeekoniga, paari pöördega pipraveskist ja suti koriandriga.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Lo 04.jaan 2015 18:34
Eia Uus elas 3 kuud Prantsusmaal ja juba on asjatundja :D
1