Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Toekas pastaomlett

Argitoidud

Toekas pastaomlett

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Hõlbus pastaroog, mis komponentide poolest meenutab pasta carbonara’t. Sellise valmistuskäiguga sobib kasutada üksnes kiirelt küpsevat toorpastat või juba valmis keedetud pastat. Kõikvõimalikud maitsestatud oliiviõlid on siin väga sobivad.

20-40 min

Retsept
portsjonile
200 g Toorsuitsupeekon
3 tk Mugulsibul (väike)
200 g Toorpasta
1 tk Paprika
7 tk Muna
3 dl Rõõsk koor 35%
Sool
Must pipar
Oliiviõli
Maitseroheline
1. Tükelda sibul ja peekon ning prae kuni sibula pehmenemiseni.

2. Tõsta segu küpsetusvormi põhjale ning laota peale pasta ja paprikaviilud.

3. Klopi munad rõõsa koore või piimaga, maitsesta ning vala vormi ülejäänud ainete peale.

4. Piserda üle õliga ning küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit ehk muna hüübimiseni. Serveeri kohe.

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga