Argitoidud

Toekas pastaomlett

Keskmine hinne: 3.3 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Hõlbus pastaroog, mis komponentide poolest meenutab pasta carbonara’t. Sellise valmistuskäiguga sobib kasutada üksnes kiirelt küpsevat toorpastat või juba valmis keedetud pastat. Kõikvõimalikud maitsestatud oliiviõlid on siin väga sobivad.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Tükelda sibul ja peekon ning prae kuni sibula pehmenemiseni.

2. Tõsta segu küpsetusvormi põhjale ning laota peale pasta ja paprikaviilud.

3. Klopi munad rõõsa koore või piimaga, maitsesta ning vala vormi ülejäänud ainete peale.

4. Piserda üle õliga ning küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit ehk muna hüübimiseni. Serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa