Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Seene-arrabbiata

Argitoidud

Seene-arrabbiata

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tuliterava tšilliga pastade vihjeks on sõna “arrabbiata”. Mahedad seened sobivad hästi seda kooslust rikastama.
kuni 20 min
Kiudainerikas
Retsept
portsjonile
Oliiviõli
200 g Šampinjonid või muud söögiseened
1.5 tk Tšillikaun
2 tk Küüslauguküüs
4 dl Tomatikaste
Sool
Suhkur
400 g Penne-pasta
1. Prae seened õlis kerge pruunistumiseni, maitsesta soolaga ning eemalda siis pannilt.

2. Kuumuta hakitud tšillit ja küüslauku samal pannil ning lisa siis tomatikaste.

3. Keeda ühtlaseks ning maitsesta vajadusel soola ja suhkruga.

4. Lisa keedetud pasta ja praetud seened, sega läbi ning serveeri kohe.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes