Argitoidud

Pastavorm lillkapsaga

Keskmine hinne: 4.13 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Võid seda rooga teha aeglaselt – lasanjeplaatidega – või kiiremalt ehk eelnevalt valmis keedetud pastaga. Suitsujuustu asemel tasub proovida ka mõnd teist sorti.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Keeda lillkapsaõisikud soolaga maitsestatud vees poolpehmeks. Nõruta ning säilita keeduvesi kastme jaoks.

2. Sulata või pannil, lisa jahu ning kuumuta segades mõni minut. Vala siis segamist jätkates juurde keeduvesi ning keeda kaste tihedaks.

3. Lisa riivitud juust, sega ühtlaseks ning maitsesta meelepäraselt.

4. Aseta vormi põhjale lillkapsas, sellele lasanjeplaadid või pasta ning kata kastmega. Korda, kuni saad vormi täidetud.

5. Küpseta fooliumi või kaane all 180-kraadises ahjus, kuni lasanjeplaadid on pehmed. Seejärel võta kaas ära ja jätka küpsetamist 220-kraadises ahjus, kuni vorm on pinnalt pruunikas. Serveeri pisut jahtunult.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa