Argitoidud

Kiire tuunikalapasta

Keskmine hinne: 2.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Kooresed kastmed jäävad hästi külge lameda pinnaga pastadele, nagu on fusilli ja farfalle. Kiire ja tsitruselise maitsega võluv pasta.
Valmistusaeg: kuni 20 min
1. Kuumuta hakitud sibulat mõõdukas kuumuses pehmenemiseni. Maitsesta soola ja pipraga ning lisa siis peenelt riivitud sidrunikoor ja -mahl, mõne aja pärast ka uunikala. Sega ühtlaseks.

2. Lisa rõõsk koor ning seejärel ka keedetud pasta ja murulauk.

3. Sega läbi ning vajadusel pane kreemisemaks tulemuseks juurde pisut pastakeeduvett ja peenelt riivitud parmesani. Serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
shari 26.juuli 2016 23:43
Sidrunikoorega soovitan olla ettevaatlik! Kuna sidruni mahl läheb ka sisse, siis koort võib vähem panna.
1