Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kiire tuunikalapasta

Argitoidud

Kiire tuunikalapasta

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kooresed kastmed jäävad hästi külge lameda pinnaga pastadele, nagu on fusilli ja farfalle. Kiire ja tsitruselise maitsega võluv pasta.

kuni 20 min

Retsept
Oliiviõli
3 tk Mugulsibul
0.5 tk Värskelt pressitud sidruni mahl ja riivitud koor
200 g Tuunikalakonserv vees
2 dl Rõõsk koor 35%
0.5 dl Hakitud murulauk
400 g Fusilli- või tagliatelle-pasta
Sool
Must pipar
1. Kuumuta hakitud sibulat mõõdukas kuumuses pehmenemiseni. Maitsesta soola ja pipraga ning lisa siis peenelt riivitud sidrunikoor ja -mahl, mõne aja pärast ka uunikala. Sega ühtlaseks.

2. Lisa rõõsk koor ning seejärel ka keedetud pasta ja murulauk.

3. Sega läbi ning vajadusel pane kreemisemaks tulemuseks juurde pisut pastakeeduvett ja peenelt riivitud parmesani. Serveeri kohe.

KOMMENTAARID

shari 26.juuli 2016 23:43
Sidrunikoorega soovitan olla ettevaatlik! Kuna sidruni mahl läheb ka sisse, siis koort võib vähem panna.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes