Argitoidud

Tatrasalat köögiviljade ja mozzarellapallidega

Keskmine hinne: 2.7 Allikas: Taimetoidud kõigile Autor: Lia Virkus
Tervislik tatratang koos vürtsika rukola ja mahlakate tomatitega maitseb imehästi. Salat saab maitsev nii kitsejuustu kui ka pehmete mozzarella-pallidega. Tatratangu võid pehmeks keeta juba eelmisel päeval ja lasta jahtuda, nii saad salati kiirelt valmis.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Pane tatar likku 4 tunniks kuni üleöö. Nõruta ja keeda peaaegu pehmeks ehk al dente. Lase jahtuda.

2. Poolita kirsstomatid ja tükelda paprika kuubikuteks. Sega tomat ja paprika tatraga.

3. Poolita mozzarella-pallid ja sega samuti salatisse.

4. Valmista kaste ja sega salatiga.

5. Vahetult enne serveerimist rebi rukola väiksemateks tükkideks ja sega salati hulka. Sega läbi ja serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa