Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Fooliumis küpsetatud kana ja köögiviljad

Argitoidud

Fooliumis küpsetatud kana ja köögiviljad

Lia Virkus Sügistoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Sügiseselt köögiviljane roog valmib mugavalt fooliumis. Soovi korral lisa ka kartuleid.

üle 60 min

15 minutit + 30 minutit maitsestumiseks + 50 minutit ahjus

Retsept
1 kg Kanapoolkoivad
1 tl Riivitud muskaatpähkel
2 tk Sibul
2 tk Porgand
3 tk Tomat
2 tk Paprika
4 tk Küüsluguküüs
Till
Sool
Must pipar
1. Pane kanakoivad kaussi, hõõru kokku muskaatpähkli ja soolaga ning jäta 20–30 minutiks seisma.

2. Koori, poolita ja viiluta sibulad. Koori ja viiluta porgandid. Koori tomatid, kastes need enne korraks kuuma vette, ja lõika sektoriteks. Poolita paprikad, eemalda seemned ja lõika viiludeks. Viiluta küüslauguküüned. Haki till.

3. Jaga kanakoivad neljaks portsjoniks ja tõsta eraldi fooliumitükkidele. Lao peale sibul, küüslauk, tomat, porgand, paprika ja hakitud till. Raputa peale soola ja pipart.

4. Küpseta 180-kraadises ahjus 50 minutit.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke